top of page

Westing forlenger kontrakten med Torghatten


(Pressemelding: Fosnavåg, 18. oktober 2019) Skips- og industrimalingsleverandøren, Westing AS fra Fosnavåg, har inngått en femårs forlenging av den eksisterende samarbeidsavtalen med transportgiganten Torghatten ASA. Avtalen omfatter blant annet levering av maling, kjemikalier, utstyr for overflatebehandling og tekniske tjenester knyttet til alle fartøy i konsernets datterselskaper.


- Det er svært gledelig at reforhandlingen resulterte i enighet om å videreføre et gjensidig godt samarbeid, sier daglig leder i Westing, John Knutsen. – Vi ønsker å være en solid, trygg, tilgjengelig og kunnskapsrik partner som setter sin prestisje i gode resultat og langvarige kundeforhold. Dette viser at vi lykkes med nettopp det, sier Knutsen og roser samtidig hele Westing-organisasjonen for den betydningsfulle avtalen.

Transportgigant

Torghatten er en av landets største aktører innen kollektivtransport. Flåteavtalen omfatter mer enn 100 fartøy og gjelder levering av maling, kjemi og tilbehør til både nybygg, vedlikehold, dokkinger og ombygginger i Torghatten-konsernet.

Innkjøpssjef, Øyvind Grøttheim, forteller at konsernet er svært tilfreds med oppfølgingen fra Westing de siste årene:

- Vi har benyttet Westing som leverandør siden januar 2014 og vi svært fornøyde med deres kvalitetssikring og tilstedeværelse. Det er trygt for oss å være tilknyttet en leverandør som med sin kompetanse gir oss nødvendig oppfølging og assistanse ved behov, sier Grøttheim.


Miljøfokus Torghatten har et fremtidsrettet og miljøbevisst fokus og tilstreber å ivareta miljø, sikker drift og økonomi på en god måte. Valg av malingssystem har stor betydning for disse faktorene. På bakgrunn av Westing som rådgiver har Torghatten ved flere dokkinger og nybygg benyttet Intersleek 1100SR den siste tiden. Dette er det mest miljøvennlige bunnstoffet på markedet og som ikke inneholder noen form for giftstoff. - Intersleek 1100SR er en vinner både med hensyn til ytelse og miljø. I tillegg til at det ikke forurenser, så er det spesielt utviklet for å unngå groe og gi innsparelser på drivstoff, sier Knutsen som refererer til at stadig flere kunder ser både mer langsiktig og miljørettet ved valg av malingssystem.


Comments


bottom of page