top of page

Skal lede satsingen i Danmark

Westing har nærmere 40 års erfaring som leverandør av skips- og industrimaling til rederi og verftsindustrien i Norge. Nå ekspanderer selskapet til det danske markedet og satser på videre vekst og ekspansjon. I spissen for den spenstige satsingen står nyansatt Country Manager, Kurt Sonne Kristensen – som kommer med solid erfaring og lang fartstid fra bransjen.

Westing har i løpet av de siste årene tatt et stadig sterkere grep om skipsmalingsmarkedet i Norge. Etter at Westing inngikk avtale med AkzoNobel om å bli eksklusiv representant for International Marine maling i Norge, har selskapet vokst til å bli den største distributøren for AkzoNobel i Europa. Nå har Westing inngått tilsvarende avtale om eksklusivitet for Danmark, og har sikret seg en solid senior for å lede og bygge opp avdelingen:


Jeg ser frem til å håndtere Westings etablering i det danske markedet. Målsetningen er å videreføre den gode kulturen som er varemerket i Norge. Det skal være enkelt for våre kunder å handle med Westing. Enkel tilgjengelighet, raske responstider, service og rask levering, sier Kristensen, som har sterk tro på at det danske markedet også vil sette pris på Westing-konseptet.

Kristensen kommer senest med 17 års erfaring fra Jotun, herunder som salgsansvarlig for Jotun Protective Coatings i Danmark, med fokus på segmentene Energy, Offshore, HPI, Infrastructure og Distributor (Performance Coatings). Han besitter FROSIO-sertifisering, og har lang erfaring innen både salgsledelse og teknisk service. Daglig leder i Westing, Sigurd Teige, ser frem til å komme i gang med etableringen i Danmark:

Westing har i en årrekke vært involvert i leveranser og inspeksjoner hos danske verft og rederier, så noe av kundegrunnlaget er der allerede. Potensialet er definitivt stort, og med Kurt sin solide erfaring, bakgrunn og nettverk ser vi frem til være aktive og synlige i det danske markedet, sier Teige.

Kurt Sonne Kristensen skal lede satsingen for Westing Danmark.
Comments


bottom of page