top of page

Personvernserklæring

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Westing AS, heretter benevnt som Behandlingsansvarlig.

 

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring.

Ved markedsføring på e-post/sms innhenter et eksplisitt samtykke på forhånd.

 

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

 

Behandlingsansvarlig:

Westing AS

Eggesbøvegen 22

6092 FOSNAVÅG

E-post: office@westing.no

Telefon: 70081250

 

Personvernombud:

E-post: cfv@teigegruppen.no

Telefon: 94971441
 

Opplysninger som innhentes

Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på www.westing.no, når du er i kontakt med salg og support enten via e-post, chat eller når du bruker våre tjenester.

 

Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?

Vår plattform er levert av wix.no og data lagres i deres skytjenester. Brukernes og brukere-av-brukeres personopplysninger kan lagres i datasentre i USA, Irland, Sør-Korea, Taiwan og Israel. Vi kan bruke andre jurisdiksjoner etter behov for riktig levering av tjenestene våre og/eller som det evt. kreves i loven (forklart nærmere nedenfor).

Wix.com Ltd. er etablert i Israel, som av EU-kommisjonen anses å ha et tilstrekkelig beskyttelsesnivå for personopplysningene til innbyggerne i EUs medlemsland.
 

Wix-tilknyttede selskaper og tredjeparts tjenesteleverandører som lagrer eller behandler personopplysninger på vegne av Wix, er kontraktmessig forpliktet til å holde dem beskyttet og sikret iht. bransjestandarder og uavhengig av mindre juridiske krav som kan gjelde i deres jurisdiksjon.

 

Underleverandører

Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av 3. Part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres

Google Ads

Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform.


Facebook:

Facebook benyttes til markedsføring og annonsering som vi tror at du kan være interessert i. 

LinkedIn: 

LinkedIn benyttes til markedsføring og annonsering som vi tror at du kan være interessert i. 

Google Analytics:

Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til cfv@teigegruppen.no. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

Oppbevaring og sletting

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.

Informasjon om bruk av informasjonskapsler.

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.

Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder.

 

Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

 

Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan http://www.aboutcookies.org benyttes.

 

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester.

Google Analytics

Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk.

Google Ads

Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Facebook Pixel

Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

 

LinkedIn

​Vi benytter oss av annonsering gjennom LinkedIn sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

 

Samtykke i bruk av informasjonskapsler

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.

bottom of page