top of page

OM OSS

Westing ble etablert i 1981 og er lokalisert med lager og hovedkontor på Eggesbønes i Herøy kommune. Westing har salgsrepresentanter og inspektører langs hele norskekysten, og i 2021 ble det også opprettet avdeling i Danmark.

Westing leverer kvalitetssikrede malingssystemer for skip og industri. Vi har en partneravtale med Akzo Nobel, som gjør oss til deres eksklusive representant for International® Marine maling i Norge. I løpet av de siste årene har Westing vokst seg til å bli deres største malingsdistributør i Europa. Gjennom dette samarbeidet leverer vi også skips- og industrimaling over hele verden.

Det er vesentlig for Westing å kunne gi kundene solid konsulenthjelp for å ivareta et effektivt og økonomisk malingsvedlikehold. Vi besitter nærmere 40 års erfaring og spisskompetanse i faget, og tilrettelegger både for kurs og opplæringsprogrammer, inspeksjonstjenester på stedet, utarbeidelse av spesifikasjoner samt prosjektplanlegging, oppfølging og evaluering.

Westing er også totalleverandør av produkter for overflatebehandling. Dette omtales som Westing Plus, og innebærer at vi kan anbefale og tilby det kunden trenger for forarbeid og rengjøring, verktøy for påføring samt forbruksmateriell, bekledning og verneutstyr.

Westing er datterselskap av Kaston / Teige Gruppen.

IMG_9855w.JPG
bottom of page