top of page

Julehilsen

Updated: Dec 21, 2018

Enda et år er snart ved veis ende, og vi i Westing kan se tilbake med stolthet på det vi har oppnådd de siste årene. Vi har fortsatt vår gode vekst også dette året, og vil fortsette å arbeide hardt for å nå våre mål fremover. Vi har også fått med oss flere nye medarbeidere som har bidratt til å øke vår kompetanse og service til våre kunder.


Som mange av dere kjenner til, lanserte Westing i år sitt eget kjemikaliemerke, Zewo, gjennom datterselskapet Zewo Chemicals AS. I Zewo har vi nå lansert en hel serie med kjemikalier som er skreddersydd til de forskjellige markedene innen industri, næringsmiddel og infrastruktur. Tilbakemeldingene fra våre kunder er meget positive.


I tillegg til vårt eksisterende sortiment innen overflatebehandling, med alt fra maling til verneutstyr og verktøy, gjør dette oss virkelig til en totalleverandør.


Den digitale utviklingen har virkelig gjort seg gjeldende, og vi – som mange andre – ser store muligheter. Vi har derfor valgt å bli deltagerbedrift i NCE iKuben, som gir oss en aktiv rolle i dette arbeidet fremover.


Vi er også glade for å se en positiv bedring i markedene generelt, og det ser nå også noe bedre ut i offshoremarkedet. Det lover godt for oss alle som har vårt virke langs kysten.


Vi er stolte av det Westing har fått til, og gleder oss til å fortsette vårt langsiktige arbeide med å videreutvikle og bygge gode samarbeid med våre kunder videre.


I stedet for den tradisjonelle julegaven til ansatte, kunder og leverandører har vi i år donert en pengegave til Barnekreftforeningen. En gave med mening.


Med dette vil vi ønske alle samarbeidspartnere, eksisterende og fremtidige kunder en riktig god jul og alt det beste for det nye året! Med vennlig hilsen, John Knutsen

Daglig leder i Westing AS

Comments


bottom of page