KURSTILBUD HOS WESTING

malingskurs.jpg

Hvilket type kurs passer for din virksomhet? Grunnleggende, vedlikehold eller nybygg?

Det stilles stadig høyere krav til det utførende ledd i overflatebehandling og malingsteknikk. Westing ønsker å bidra med overføring av kompetanse for å ivareta et effektivt og økonomisk malingsvedlikehold hos våre kunder. Vi poengterer ofte at maling i boksen bare er halvfabrikat, og at det ikke kan garanteres for det ferdige produktet uten at forholdene er riktig under forarbeide og påføring, og at jobben blir riktig utført. Visste du at undersøkelser viser at 80% av feilene som kan oppstå etter at en konstruksjon er malt skyldes feil i spesifikasjoner eller feil bruk av malingsprodukter?


Derfor er det vesentlig for oss i Westing å kunne gi kundene våre solid konsultenhjelp. Vi besitter lang erfaring og kompetanse i faget, og tilrettelegger både for kurs og lager spesifikasjoner som følger ISO-standarder og retningslinjer fra klasseselskap. Våre inspektører kan også på stedet følge overflatebehandlingsjobben og påse at kvaliteten samsvarer med kravene.


Vi deler gjerne vår kompetanse med våre kunder, og tilbyr derfor både standardiserte og skreddersydde kurs. Vi lytter og tilpasser innhold til ditt behov, men i prinsippet tar kursene for seg HMS, krav og rutiner, spesifikasjoner, håndtering av verktøy og utstyr, korrosjonsteori, forbehandling og malingsteknikk. Vi holder også kurs for tekniske høyskoler.


Ta kontakt med markedsansvarlig i Westing, Agathe Teige Eiksund for  mer informasjon tlf 900 53785 / ate@westing.no.


På den måten finner vi ut hvilket type kurs som passer for din virksomhet.
 

OPPLÆRINGSMATERIELL

Vedlikehold om bord - planlegging, forberedelse og påføring