Rengjøring.jpg

WESTING PLUS

Totalleverandør av maling og produkter for overflatebehandling.
Maling, rengjøring, verktøy, bekledning, forbruksmateriell og verneutstyr.

De fleste kjenner til at vi er store på skips– og industrimaling, men visste du at vi også kan tilby det du trenger av tilbehør for å utføre malingsarbeidet?

For å gjøre hverdagen din enklere så har vi lansert konseptet "Westing Plus". Med mer enn 30 år erfaring i markedet tør vi påstå at vi kjener godt våre kunders krav og behov, og med ledende merkevarer i ryggen har vi håndplukket de produktene som vi vet at du har behov for. 

Forbehandling er en viktig del av malingsarbeidet. Derfor tilbyr Westing både industrikjemikalier som eksempelvis avfetting og desinfeksjon, samt det du trenger av utstyr for å utføre rengjøringen – høytrykksvaskere, skumtank og pumpekanner, slipeverktøy, koster, bøtter, naler, svamper, børster, skraper, sparkler og kniver. I tillegg leverer vi naturligvis også det du trenger av malingsredskaper – malingspumper, pensler, ruller, bøyler, malerkar, tape og tildekning. Når man er i kontakt med maling og kjemikalier er personlig verneutstyr nødvendig. Vi har det du trenger av hode- og hørselvern, briller, hansker, kjeledresser og regntøy samt vernesko.


For henvendelser vedrørende Westing Plus, kontakt June Skeide Bergseth / jsb@westing.no - 950 92 513