top of page
Industrimaling.jpg

INDUSTRIMALING

Westing representerer International Protective Coating fra Sognefjorden t.o.m Nord-Norge. Korrosjonsbeskyttende maling fra AkzoNobel er teknologidrevne løsninger som beskytter stålkonstruksjoner, både nye og vedlikehold, i en lang rekke miljøer og bransjer. Kundene våre får høy og konsistent produktkvalitet og tjenester via en kjerne med produkter som er tilgjengelige over hele verden.

FORBEHANDLING
 

Forbehandling vask før maling.jpg

God og riktig forbehandling bidrar til lenger levetid og dermed lavere vedlikeholdskostnader.
 

VEDLIKEHOLD
 

IMG_9124.JPG

Valg av maling og riktig planlegging av malingsintervaller fra nybygg til vedlikehold er utslagsgivende for konstruksjonens lønnsomhet

MALINGSSYSTEM
 

Malingssystem.jpg

Valg av riktig malingssystem handler om miljøets korrosivitet, type overflate, krav til holdbarhet og planlegging av maleprosessen

Olje og gass

Våre malingssystemer er utviklet for maksimal ytelse på alle bruksområder, på alt fra borerigger og oljeplattformer, til leting, raffinering og distribusjon. Vår serie med passiv brannbeskyttelse er svært effektiv for å redusere strukturell kollaps under ekstremt høye temperaturer i hydrokarbonbrønner.

Kraftindustri

Når normal kraftgenerering og fornybare ressurser skal beskyttes, er det erfaringen som teller. Produktserien til International inkluderer CeilcoteÒ, som betyr at vi kan tilby en totalløsning inkludert produkter for avsvovling av røykgass, halvvindparker og områder som er utsatt for begroing.

Kjemiprosess

Malingssystemene fra International kan motstå høye temperaturer og aggressive kjemiske angrep i kjemiske anlegg. Produktserien inkluderer CeilcoteÒ og EnvirolineÒ, produkter som beskytter kjemikalierom og sekundære lagringsområder.

Bergverksdrift

Utstyr som brukes til å utvinne naturressurser er utsatt for tøffe driftsforhold. Vi har produktene som beskytter dine eiendeler i de kjemiske aggressive omgivelsene som disse ressursene bearbeides i.

Arkitektonisk infrastruktur og broer

Den avanserte teknologien som finnes i International produktene, gir et holdbart utseende og beskyttelse mot rust og passiv brannsikring av kommersielle bygninger, broer, lufthavner, fritidsanlegg, høye bygninger og andre stålkonstruksjoner.

Vann og spillvann

Våre malingsrådgivere hjelper kundene med finne de korrekte produktene, enten det er til drikkevannstanker, kummer eller stål- og betongkonstruksjoner. Våre toppstrøk gjør at eiendelene både ser estetisk flotte ut og holder lenger.

bottom of page