• Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon

SKIPSMALING / BUNNSTOFF

Bunnstoffets primære funksjon er å hindre korrosjon og beskytte mot groe.

Riktig valg av korrosjonsbeskyttelse, fra nybygg og gjennom fartøyets operasjon og levetid, påvirker både bunnlinje og konkurransekraft. Valg av bunnstoff har konsekvenser for både forbruk av drivstoff og utslipp, dokkingsintervaller og hastighet på fartøyet. Når biologiske organismer fester seg på skroget krever det mer energi å opprettholde farten på skipet, og dette øker drivstoffforbruket og medfølgende utslipp. Drivstoff er den største driftskostnaden for de fleste fartøy, og Westing ønsker å hjelpe deg med kartlegging av dine behov for å oppnå effektiv og økonomisk beskyttelse av ditt skip.  

Ulike fartøy opererer på utfordrende og varierende farvann, fra arktiske til tropiske. Driftsforhold er en av mange viktige faktorer som må hensynstas for å beskytte skipet mot skadevirkningene av korrosjon og groe. I tillegg til miljøets korrosivitet blir malingssystemer vurdert ut fra skipstype, overflate, størrelse på skipet, krav til holdbarhet med mer.

Westing er eksklusiv integrert partner med International Maling /Akzo Nobel som har i mer enn 100 år jobbet med forskning og utvikling av produkter som tåler ekstreme forhold og samtidig er tilpasset nasjonale og internasjonale krav. Produktporteføljen omfatter en rekke kvalitetsprodukter som kombinerer det siste innen teknologi og innovativ tekning med praktisk erfaring og fagkunnskap. Med International maling og Akzo Nobel sitt verdensomspennende nettverk til disposisjon, kan vi i Westing levere produkter til alle typer skip, til alle typer drift , over hele verden. Vi skal sørge for at du får tilgang til teknisk rådgivning og inspektører - uansett hvor i verden fartøyet ditt befinner seg.

For henvendelser vedrørende bunnstoff, kontakt salgssjef Steinar Nupen / sn@westing.no - 412 49 192

Ulike typer bunnstoff:

Intersleek 1100SR

Intercept 8500 LPP

Intersmooth 7465Si SPC

Intersmooth 7460HS SPC

Intersmooth 360 SPC

Interswift 6800HS

Interspeed 6400

Trilux 33

INTERSLEEK 1100 SR

Banebrytende patentert bunnstoff: Ingen giftstoffer. Ingen begroing.

Intersleek 1100SR fra International er vår premiumvariant, og inneholder ingen form for biocider
eller kobber, og dermed ingen forurensing. Bunnstoffet gir en ultraglatt overflate, som vi ser gir
redusert drivstoff-/energiforbruk. Normalt vil det ikke være behov for nytt toppstrøk før etter fem år.


Produkt:  Intersleek 1100SR
Seilingstid:  60 mnd
Teknologi:  Foul release / Fluoropolymer

UTVALGTE REFERANSEKUNDER

Ampere

14. januar 2017