VI SØKER TECHNICAL MANAGER

Inspeksjon.JPG

Vil du være med å lede og utvikle et av Norges sterkeste fagmiljø innen maling og overflatebehandling?

 

Om selskapet
Westing ble etablert i 1981 og er lokalisert med lager og hovedkontor på Eggesbønes i Herøy kommune. Westing har salgsrepresentanter og inspektører langs hele norskekysten, og i 2021 ble det også opprettet avdeling i Danmark.

 

Westing leverer kvalitetssikrede malingssystemer for skip og industri. Selskapet har en partneravtale med Akzo Nobel, noe som gjør Westing til en eksklusiv representant for International® Marine Maling i Norge. De siste årene har Westing vokst til å bli Akzo Nobels største distributør av maling i Europa.

Westing streber etter å gi sine kunder solide konsulenttjenester og bidra til å gi effektivt og økonomisk vedlikehold. Selskapet har 40 års erfaring i bransjen og tilbyr kurs og opplæringsprogrammer, inspeksjoner på stedet, utarbeidelse av spesifikasjoner, prosjektplanlegging, oppfølging og evaluering.

 

Westing har også utviklet et konsept for totalleveranse som kalles Westing Plus. Dette innebærer at selskapet kan tilby et tilleggssortiment som omfatter rengjøring, verktøy for påføring samt forbruksvarer, bekledning og verneutstyr.

Westing er datterselskap av Kaston og tilhører Teige Gruppen.

Om stillingen
Vi er nå på jakt etter teknisk leder som vil få ansvaret for å lede, motivere og videreutvikle vårt tekniske personell og fagmiljø med hovedsete på Westinghuset. Vedkommende vil få ansvaret for organisering av teknisk stab i Norge og Danmark, og optimalisering av ressurser til enhver tid, opp mot både inspeksjoner og kontortid. Du vil også ha en aktiv og operativ rolle ved å selv delta og utføre inspeksjonstjenester.  

Som teknisk leder vil du få ansvaret for å kvalitetssikre prosedyrer, leveranser og spesifikasjoner, og sikre fullverdig rapportskriving og dokumentasjon som ivaretar både interne og eksterne krav. Du vil også få ansvaret for å koordinere all claim håndtering fra teknisk side hos Westing.

Som teknisk leder skal du være en bidragsyter i utviklingsarbeid opp mot forbedring og effektivisering av interne prosedyrer i takt med selskapets vekst. Du skal sikre og skape en arena for kompetanseutvikling, fellesskap, erfaringsutvekslinger og delingskultur og du vil være ansvarlig for teknisk kurs og opplæring både internt og eksternt.

Teknisk avdeling skal fungere som en sterk salgsressurs, og du vil være i tett dialog med driftssjef og salgssjef for å sørge for at teknisk avdeling leverer tjenester i henhold til krav om kvalitet, tid og kostnad. Du vil jobbe med målstyring for teknisk avdeling, og støtte ledelsen i form av rapportering og salgsanalyse.

Du rapporterer til Operational Director i Westing.

Om deg
Vi ser etter deg som evner og motiveres av å lede flinke mennesker gjennom eksempel og ansvarliggjøring. Du er en naturlig leder med engasjement og godt humør som evner å bygge relasjoner og som har fokus på å motivere og utvikle dine medarbeidere. Du evner å skape gode strukturer og blir stolt av å levere gode resultater. Du liker å vinne!

 

Andre vil beskrive deg som konkurranseorientert, handlekraftig og proaktiv i din tilnærming. Det å gå foran som et ledende eksempel faller naturlig for deg. Du tar eierskap til oppgaver, og har stort fokus på kvalitet og effektivitet.

Du har interesse og erfaring innen maling og overflatebehandling, gjerne med FROSIO-sertifisering og fagutdannelse innenfor overflatebehandling. Du har ledererfaring og kan vise til gode resultater, og du er godt kjent med bransjen som Westing opererer i.


Er du klar for nye utfordringer og synes dette høres ut som noe for deg?
Send søknad med CV til tl@westing.no. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kandidater blir vurdert fortløpende. For utfyllende opplysninger om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med vår Operational Director, Tore Liadal, tl@westing.no / 934 81 814